Programma gemeente

Voluit verder vooruit

Om onze gemeente leefbaar, gezellig én aantrekkelijk te houden wil ik alles op alles blijven zetten. Samen met een sterk team en oprechte aandacht voor de noden van onze mensen, ga ik die uitdaging graag opnieuw aan.

Onze gemeente is uitgestrekt en divers. Daarom moeten we oplossingen op maat van iedere deelgemeente blijven maken voor zowel Brecht & Sint-Job-in-'t-Goor & Sint-Lenaarts. Zo voelt iedereen er zich thuis. Verscheidenheid hoeft geen handicap te zijn maar kunnen we uitspelen als een troef!

Verder werken voor & samen met u

De afgelopen jaren kon ik mee vorm geven aan het beleid voor onze gemeente als schepen bevoegd voor wonen, ruimtelijke ordening, jeugd en sport. Heel wat actiepunten konden zo omgezet worden in realisaties.

aan het park en bos in aanleg op de Leeuwerik

aan het park en bos in aanleg op de Leeuwerik

Opnieuw moeten er grote inspanningen gedaan worden, die zich niet beperken tot één thema. CD&V–CDB heeft in samenwerking met heel wat mensen en verenigingen een ambitieus en realistisch programma klaargestoomd voor onze gemeente. Ook ik heb daar enthousiast aan meegewerkt. Hieronder vindt u per thema alvast de actiepunten die ik de volgende legislatuur samen met anderen wil omzetten in concrete realisaties. U kan op de thema's klikken voor de gedetailleerde opsomming.

Aan deze niet te onderschatten opdracht werk ik graag verder voor & samen met u! Daarbij staan participatie, communicatie en zin voor vernieuwing voorop! Zo bouwen we verder aan een #Buitengewoon Brecht. Daarbij sta ik voor een bestuur met een hart, dat mensen en verenigingen echte kansen biedt, met visie en respect voor al onze leefgemeenschappen. Onze mooie gemeente is uitgestrekt en divers, maar ik voel me er overal thuis. Met respect voor haar verleden en met focus op de toekomst zet ik mij daar graag verder voor in.

Ik engageer mij niet alleen in de gemeente, maar ook voor onze gemeente en regio in de provincie!

Daan De Veuster handtekening