10de plaats voor Daan De Veuster op Vlaamse CD&V-lijst

Door Daan de Veuster, maandag 21 april 2014

Bij de komende verkiezingen sta ik op de 10de plaats voor het Vlaams parlement. Dat doe ik met 14 jaar politieke ervaring. Die startte op mijn 22ste als raadslid, later als provincieraadslid en reeds 7 jaar als 1ste schepen van de gemeente Brecht.

sterke kansen, sterker Vlaanderen

Vlaanderen moet verder vooruit op economisch en sociaal vlak! Daar wil ik mee mijn schouders onder zetten. Graag zet ik mij in voor verdere verlaging van lasten op arbeid en snellere en efficiŽntere procedures, ondermeer op stedenbouwkundig vlak. Een sterke economie vraagt blijvende aandacht voor het welzijn van onze mensen. Daarom wil ik ook werk maken van extra kinderopvang, meer betaalbare woningen en zorg betaalbare houden voor jong & oud. Hierbij moet gefocust worden op de echte noden. EfficiŽnter openbaar vervoer en grote mobiliteitswerken tot een goed einde brengen zijn voor mij een topprioriteit. Zo creŽren we sterke kansen voor een sterker Vlaanderen!

de ringweg rond Brecht; werk maken van de laatste fase

de ringweg rond Brecht; werk maken van de laatste fase

Daarbij kies ik resoluut voor een efficiŽntere overheid die mensen meer kansen biedt, hen aanmoedigt om initiatief te nemen, maar ook een helpende hand biedt wanneer het moeilijker gaat!

Daan De Veuster handtekening

gedreven door u, geŽngageerd voor u

FacebookTwitter