Verder werken voor & samen met u

Door Daan de Veuster, woensdag 15 augustus 2018

verder werken voor & samen met u

verder werken voor & samen met u

Om onze gemeente leefbaar, gezellig én aantrekkelijk te houden wil ik alles op alles blijven zetten. Samen met een sterk team én met oprechte aandacht voor de noden van onze mensen, ga ik die uitdaging graag opnieuw aan.

Onze gemeente is uitgestrekt en divers. Daarom moeten we oplossingen op maat van iedere deelgemeente blijven maken voor zowel Brecht & Sint-Job-in-'t-Goor & Sint-Lenaarts. Zo voelt iedereen zich thuis in een bruisende, ondernemende en zorgzame gemeente. Verscheidenheid hoeft geen handicap te zijn maar moeten we uitspelen als een troef!

Voluit verder vooruit

Opnieuw moeten er grote inspanningen worden gedaan, die zich niet beperken tot één thema. Ik stip er alvast enkele aan.

Engagement in gemeente én provincie

Opnieuw wil ik het voor onze gemeente en regio opnemen in de Antwerpse provincieraad. Heel wat uitdagingen die op ons afkomen overstijgen de gemeentegrenzen en zijn streekgebonden zoals onze verkeersdoorstroming. Als echt streekbestuur kan onze hervormde provincie voor oplossingen zorgen én brengt daarvoor de mensen en middelen te samen.

Aan deze niet te onderschatten opdracht werk ik graag verder voor & samen met u! Daarbij staan participatie, communicatie en zin voor vernieuwing voorop! Dankzij de steun van velen, kan ik dit op mijn 40ste doen met 18 jaar politieke ervaring als gemeenteraadslid, schepen en provincieraadslid.

Ambitieus en realistisch programma

CD&V–CDB heeft in samenwerking met heel wat mensen en verenigingen een ambitieus en realistisch programma klaargestoomd voor de gemeente Brecht. Ook ik heb daar enthousiast aan meegewerkt. Dit kan u raadplegen hier:

Meer info over onze 29 kandidaten vindt u hier:

FacebookTwitter